Цялостно оборудване за фризьорски салон

1 359.00лв.
  • Гласове: 4 Рейтинг: 1.6
Наличност: На склад
Код на продукт: 6096
Прегледи на продукта: 1644
Количество:     

Информация за Цялостно оборудване за фризьорски салон от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Цялостно оборудване за фризьорски салон

Предназначение: За обзавеждане на фризьорски салони

Модел: 6096 Silver Pack

Произведено в: Китай

Брой компоненти: 5

Всеки фризьорски салон, който стартира своята дейност или търси реновация на остарялото и нефункционално оборудване може да закупи този чудесен пакет, съдържащ най-необходимите мебели, съоръжения и уреди, с които да обнови визията на цялото помещение и да осигури удобство и качество на работа на световно ниво.

Комплектът съдържа:

  • Здрава и устойчива на натоварване измивна колона с хромирано тяло, позволяващо закрепване към пода, с цел по-голяма стабилност по време на работа. Към тялото на колоната е монтирана дълбока керамична мивка в черен цвят, осигуряваща свобода при измиването на коси с всякаква дължина. Мивката е оборудвана със смесителна батерия и подвижен душ. Към колоната е монтиран и удобен стол с ергономична форма, с елегантни подлакътници и тапицерия от качествена изкуствена кожа за лесно почистване и подсушаване, след процедурите.
  • Фризьорска количка с 5 гладко плъзгащи се дълбоки чекмеджета и удобен работен плот, чиято конструкция е съобразена с фризьорските манипулации. Лесно маневрена и изключително практична, тя ще организира перфектно работата на фризьора.
  • Фризьорски стол, притежаващ здрава и устойчива хромирана база със стойка тип звезда. Той позволява регулиране на височината, посредством маслен крик и притежава ергономична седалка с мек дунпренен пълнеж и тапицерия от изкуствена кожа за лесно почистване. Подлакътните облегалки са хромирани.
  • Работно огледало за стена с размери: 120 х 70см, притежаващо лавица за инструменти с размери: 70 х 14см. Огледалото се предлага с 2 метални стойки за закрепване към стена, дюбели и винтове за монтаж и монтажен силикон за залепване.
  • UV стерилизатор за перфектно почистване и стерилизация на работните инструменти, консумативи и накрайници на уредите, използвани в салоните за красота. Той е с компактни размери и дава пълна гаранция за здравето на клиентите и служителите в салона.

Целият пакет позволява да се спестят време и средства при оборудването на модерен и престижен фризьорски салон.

Подобни продукти