Базово оборудване за фризьорски салон

999.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6092
Прегледи на продукта: 1050
Количество:     

Информация за Базово оборудване за фризьорски салон от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Базово оборудване за фризьорски салон

Компоненти: 5бр

Ако Ви предстои да отворите свой, собствен фризьорски салон, Ви предлагаме да разгледате това чудесно предложение. То се състои от базово фризьорско оборудване, с което ще спестите време и средства, за да можете да се насочите към по-важни дела, а именно да започнете своята успешна дейност.

Комплектът включва:

1. Измивна колона със стол - Тя предлага стилен дизайн и изключително удобство за Вас и Вашите клиенти. Нейните компактни размери я правят подходяща за салони с малка работна площ, където максимално може се оползотвори нейното наличие.

Колоната включва дълбока керамична мивка с подвижен душ и смесител за топла и студена вода, както и удобен стол, свързан към тялото на колоната, притежаващ елегантна визия и комфортни подлакътни облегалки.

2. Два посетителски стола - Те ще послужат перфектно на Вашия салон, като дадат възможност на клиентите, чакащия своя ред да се настанят удобно и да прекарат неусетно времето в очакване на Вашето внимание.

3. Фризьорска количка - Тя ще бъде незаменим помощник във Вашата работа, като Ви позволи да подредите прецизно своите уреди и консумативи, така че да бъдат на удобно разстояние, с цел да пестите време и енергия по време на работа. Количката има удобен работен плот, 4 подвижни чекмеджета и удобни колелца, които ще Ви позволят да я местите с лекота до всяка точка на салона.

4. Фризьорски стол с газов амортисьор - Той ще накара Вашите клиенти да се почувстват комфортно и да се насладят максимално на всяка процедура. Столът има иновативен дизайн и опция за регулиране на височината от 40 до 53см, с цел да се постигне най-удобната работна позиция за Вас – фризьорът. Височината може да се регулира, без да е необходимо клиентът да става от стола, което е най-добрата възможност за постигане на идеалната височина.

Този чудесен комплект, включващ основните елементи на модерното фризьорско оборудване ще превърне Вашия салон в любимо място на най-взискателните клиенти.

Подобни продукти