Базово оборудване за козметичен салон

849.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CT6902
Прегледи на продукта: 1338
Количество:     

Информация за Базово оборудване за козметичен салон от онлайн магазин Стилист БГ


Пакетът включва:

  • Козметично легло с регулируеми опции
  • Компактен UV стерилизатор за инструменти
  • Помощна количка с PVC плотове
  • Работна табуретка на колелца

Защо този пакет, включващ цялостно оборудване за козметичен салон е идеалното решение за вас?

Стартирането на нов салон за красота или реновирането на действащ такъв е свързано с внимателен подбор на всеки компонент от професионалното оборудване. Изборът и окомплектоването на най-важните работни съоръжения може да отнеме не малко време, а често и значителни средства, поради което ние от Стилист.БГ ви предлагаме да поемем този ангажимент вместо вас.

Ние ви предлагаме едни от задължителните за всеки козметичен салон съоръжения, събрани в чудесен пакет, който ще ви спести тревоги, усилия и време, а също и не малко пари, които можете да вложите в покупката на допълнителен козметичен уред или инструмент.

Избирайки този комплект, вие получавате:

1. Специализирано легло за козметика и масаж с регулируеми опции. Този модел козметично легло е най-доброто, на което можете да попаднете. С три отделни нива на легловата база, то ще ви осигури най-удобната позиция за всяка манипулация. Възможността за регулиране на височината, както и опцията за повдигане и сваляне на облегалката и секцията за крака ви позволяват да превръщате леглото в стол, така че да постигнете уникално удобство при изпълнението на всяка козметична процедура. Качествени материали, здравина и стабилност – това съоръжение е най-доброто попадение и ние се гордеем, че можем да ви го предложим.

2. UV стерилизатор за инструменти. Хигиената е задължително условие при извършване на козметични процедури, поради което всеки салон трябва да разполага с одобрен от санитарните власти стерилизатор.Ние ви предлагаме един чудесен компактен уред, използващ ултравиолетова светлина, която доказано елиминира всички познати вируси, бактерии и гъбички от повърхността на работните инструменти и накрайниците на козметичните уреди, влизащи в контакт с кожата на клиента.

3. Помощна количка с PVC плотове. Здрава, удобна и функционална, тази работна количка е създадена специално да подпомогне работата на козметика. Оборудвана с три стъпаловидно разположени плота, количката ще ви осигури максимално удобство при изпълнението на всяка разкрасителна процедура. Изключително подвижна и маневрена, тази помощна количка ще бъде винаги до вас, независимо в коя част на салона се налага да работите.

4. Работна табуретка на колелца. Здрава хромирана база, гладко плъзгащи се колелца и мека ергономична седалка, тази табуретка ще ви осигури удобството, от което се нуждаете, за да докажете своите професионални умения. Вашето удобство определя качеството на всяка процедура, затова Стилист.БГ държи да ви го осигури под формата на тази здрава и удобна помощна табуретка.

Подобни продукти