Блог

Удобните комбинирани уреди

Съвременната грижа за красотата и здравето на кожата изискват редовни посещения в козметичен салон, където ни се предлагат толкова много лечебни и разкрасителни процедури, че е въпрос на време студията за красота да изместят хирургичните разкрасителни интервенции.

Модерните и престижни салони за красота ползват всички технически иновации,...

Добрата стара кола маска

Епилацията с кола маска от древността до днес си остава най-предпочитаният метод за премахване на нежеланото окосмяване, въпреки различните иновации при обезкосмяването в козметични салони и дерматологични кабинети.

С какво кола маската е по-добра от всички останали методи?

На първо място, за разлика от обезкосмяването, чрез бръснене и крем...

Кои са най-използваните козметични уреди

Развитието на технологиите в козметичната индустрия доведе до размиване на границите между козметична и медицинска апаратура. Достатъчно показателен е фактът, че процедури, които до скоро можеха да се приложат само в дерматологичен кабинет от лекар-дерматолог днес свободно и успешно се прилагат в по-модерните козметични салони.

Всичко това е...

Предимствата на всички видове легла за козметични процедури и столове

Козметичната индустрия се развива с бързи темпове и най-осезаемо това развитие се наблюдава в козметичните салони. Ако преди не много години са ползвани съвсем семпли и често неудобни козметични легла и столове, то днес оборудването на един престижен салон за красота включва удобни, модерни и мултифункционални козметични легла и столове, които не...

Успехът на един козметичен салон – умения, познания и добро козметично оборудване

Надали някой се заблуждава, че желанието на хората да бъдат привлекателни някога ще изчезне, а с него и многобройните козметични салони. Въпреки напредъка на козметичната и фармацевтична индустрии, предлагащи все по-добри продукти за употреба в домашна обстановка нуждата от професионална помощ не намалява, а напротив – значително се увеличава,...