Балсам за намаляване растежа на косъма след кола маска

5.80лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: Не е наличен
Код на продукт: 381
Прегледи на продукта: 1870

Възможни опции

* Аромат:
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Балсам за намаляване растежа на косъма след кола маска от онлайн магазин Стилист БГ


Всички ние искаме да намалим значително своето окосмвяне, а с това и неприятните и често болезнени процедури по обезкосмяване. Един такъв помощник може да бъде балсамът за намаляване на неженланото окосмяване на една водещите български марки за професионална козметика.

Този билков крем-балсам ще забави значително израстването на нови косми, след епилация с ленти за кола маска, благодарение на вложения в него инхибитор, забавящ растежа на косъма. Освен това той ще успокои и овлажни раздразнената кожа, след процедурата. Почистете със специално олио остатъците кола маска върху третираната зона и втрийте балсама с нежни движения, до пълното му попиване в кожата. Продуктът се предлага с два аромата на ягода и пъпеш, в разфасовка от 100мл.

Как действа балсамът:

Той намалява храненето на клетките, разположени в основата на капсулата на косъма и по този начин предотвратява растежа на космения фуликул, в резултат на което се намалява броят на новоизрасналите косми.

Забавя ли балсамът растежа на косъма:

Резултатите от инвитро тестовете показват, че включеният в продукта инхибитор редуцира броя на космите с 60% и намалява тяхната дебелина с 30% при редовна употреба, не само след кола маска, но и при употреба, като ежедневен овлажняващ лосион.

Какви други предимства има този балсам:

Той успокоява раздразнената и зачервена, след кола маска кожа и предотвратява врастването на космите. Балсамът оказва положителен ефект върху хидратацията на кожата и нейната текстура, като я овлажнява, подхранва и омекотява.

Върху кои части от тялото може да се нанася балсамът:

Желателно е с този балсам да се третират зоните, в които желаем да премахнем окосмяването. Това са краката, ръцете, бикини зоната, подмишниците и лицето.

Как се ползва балсамът:

Той трябва да се нанася непосредствено, след епилация с кола маска, директно върху третираната зона. Отстраняването на косъма, заедно с неговия корен дава по-добър достъп на активните съставки на крема до космените фуликули. Желателно е продуктът да се нанася поне два пъти дневно, до израстване на новите косми.

Съдържание: Aqua, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, PEG 40 castor oil, Sodium Cetearyl, Parafinum liquidum, EDTA, parfum.

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.