Професионална японска ножица Kasho

220.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1263
Прегледи на продукта: 855
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Професионална японска ножица Kasho от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална японска ножица Kasho

  • Вид на стоманата: JP 440C
  • Твърдост на стоманата: 63 HRC
  • Обща дължина: 16.5 см
  • Закалена японска стомана
  • Ергономична ръкохватка
  • Гумени уплътнения на отворите за пръсти
  • Микро наточени остриета
  • Опора за пръста, с опция за премахване
  • Регулиращ винт за корекция на рязането

Made in: Kasho Japan

Искате перфектната фризьорска ножица? Търсите японска здравина и качество? Мечтаете за инструмент, с който се работи леко и прецизно?

Стилист.БГ има отговор на всички тези въпроси!

Нашата професионална ножица Kasho съчетава в себе си здравината на най-качесвената стомана – японската и визията на модерните професионални инструменти. Това перфектно съчетание създава удобство по време на работа и гарантира изключително дълъг експлоатационен живот на инструмента. Инвестицията в тази ножица си заслужава напълно, защото тя ще ви служи през цялата ви кариера, помагайки ви да постигате винаги безупречни резултати.

Размер

Kasho е с размер 5.5" и обща дължина 16.5см. Тя е подходяща за извършване на различни по вид подстрижки, включително оформяне на детайли, изтъняване и цялостно подстригване на коса. Микронаточените остриета на този професионален инструмент няма да се захабят дори след дългогодишна работа, осигурявайки същото прецизно и фино отрязване на косата, както в деня, в който сте го закупили.

Японска стомана

Идеалното рязане на ножица Kasho се дължи на изключително здравата и качествена японска стомана. Тя е абсолютно защитена от корозия, петна и деформации и няма да се повлияе от химикалите, използвани във фризьорството. Видът на стоманата е JP 440C, а нейната твърдост 63 HRC. Всеки професионалист знае какво означава японското качество и ние от Стилист.БГ държим да ви го предложим.

Удобство

Най-голямото предимство на професионална ножица Kasho е удобството да се работи с нея. Нейната ергономична ръкохватка и гумени уплътнения на отворите за пръсти ви гарантират максимален комфорт по време на работа. Прецизността вече няма да бъде за сметка на умората, защото с този специален инструмент може да се работи дълго без да се почувства никакво напрежение или умора в ръката.

Подобни продукти

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.