Професионална ножица Osaka Well Cut - 6.5"

135.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1300
Прегледи на продукта: 907
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Професионална ножица Osaka Well Cut - 6.5" от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална ножица Osaka Well Cut 6.5’’

Материал: Неръждаема японска стомана

Размер: 6.5’’

Цвят: сребрист

Опора за пръст

Регулиращ винт

Защо е важно качеството на фризьорските ножици?

Професионалните фризьорски ножици се отличават от всички останали ножици, предназначени за рязане на други материи. Тъй като косъмът има деликатна и нежна структура, всяко отрязване с неподходящ инструмент може да доведе до неговото накъсване, дефомация и цъфтеж.

Подходящата, създадената специално за подстригване на коса ножица има наточени по специален начин остриета, които отрязват косъма без да го повредят и да го деструктурират. Въпреки, че са специално предназначени за професионална употреба, не всички фризьорски ножици предлагат високо качество на рязане, затова е особено важно при избора на професионален инструмент да се следи той да отговаря на няколко важни изисквания, а именно:

  • Качествени материали
  • Добра изработка
  • Добре заточени остриета
  • Допълнителни удобства, като опора за пръст
  • Възможност за регулиране и др.

Какво е различното в моделът, който ви предлагаме?

Стилист. БГ ви предлага професионална фризьорска ножица от серята Osaka – Osaka Well Cut. Tя се различава от всички останали ножици най-вече по своята визия, а след това по своята функционалност. Тя е много неща, но на първо място тя е изключително здрава и устойчива на всички неблагоприятни влияния, каквито във фризьорство има в изобилие. Бои, окислители, вода, стилизанти и къдрини – всичко това може сериозно да повреди една незащитена професионална ножица.

Японска стомана

Osaka Well Cut е изработена от много здрава и устойчива японска стомана. Тази стомана е с високо качество и твърдост и абсолютно неподатлива на корозия и образуване на петна. Материалът позволява прецизно микронаточване на остриетата, така че с рязането с нея да бъде истинско удоволствие. С този инструмент можете спокойно да забравите допълнителното заточване, защото той никога няма да се нуждае от такова.

Много удобна ръкохватка, регулиране на степента на рязане, максимална прецизност и точност на рязане и невероятно дълъг работен живот – всичко това отличава Osaka Well Cut от останалите професионални модели.

Подобни продукти

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.