Филажна ножица Osaka с извити зъби - 6.5"

120.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1292
Прегледи на продукта: 699
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Филажна ножица Osaka с извити зъби - 6.5" от онлайн магазин Стилист БГ


Филажна ножица Osaka с извити зъби – 6.5"

Материал: неръждаема японска стомана

Предназначение: за плавно разреждане на косата с един срез

Какво представляват филажните ножици?

Ножиците за филиране (изтъняване) на коса биват различни, като вид, в зависимост от това дали притежават зъбци само на едната или и на двете режещи челюсти, а също и в зависимост от броя и големината на самите зъби, както и от тяхната форма. По тези критерии филажните ножици могат да бъдат едностранни и двустранни, а според големината и броя на зъбите, те са предназначени за отнемане на различен процент коса, като 7 – 40 броя зъбци разреждат косата от 10% до 80% при един срез.

Когато зъбците са с формата на призма, те оформят точна линия с мек и плавен контур. По-тесните зъбчета правят по-плавен преход на разреждане, а когато разстоянието между тях е голямо, се отрязва повече коса, за да се получи познатият ни “накълцан” ефект.

Какво ви предлагаме ние?

Това, което Стилист.БГ ви предлага е филажна ножица Osaka с тесни и извити зъбчета, предназначени да филират (разреждат) по-плавно и незабележимо косата, сиздавайки един лек преход и обем в прическата. Тази ножица има не само чудесно приложение в оформянето на ефектни и живи прически, но създава един невероятен комфорт на фризьора при изпълнението на отговорната задача, наречена – подстригване.

Ножица Osaka е с размер 6.5 инча. Тя е изработена от изключително здрава и устойчива на всякакви влияния неръждаема стомана и заточена така, че да не намали своята ефективност и прецизност на рязане дори след дългогодишна употреба. Този много качествен професионален инструмент се поддържа изключително лесно, като дори позволява стерилизация по всички прилагани в момента методи.

Удобство

Удобството е сред първите неща, които хрумват на всеки професионалист, наблюдавайки формата на ръкохватката на Osaka 6.5’’. Идеално оформени отвори за пръстите, опора за прецизно рязане и регулиращ разстоянието между остриетата винт. Всичко това, наред с добре балансираното тегло, идеалното рязане и дълъг работен живот, правят тази ножица една добре премислена инвестиция.

Подобни продукти

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.