Филажна ножица Hoffmann Solingen Professional

52.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1164
Прегледи на продукта: 774
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Филажна ножица Hoffmann Solingen Professional от онлайн магазин Стилист БГ


Филажна ножица Hoffmann Solingen Professional – Inox 5.5"

  • Здрава и устойчива стомана Inox
  • Размер: 5.5"
  • Подходяща за плавно и минимално изтъняване на коса
  • Удобна ръкохватка

Производител: Solingen - Германия

Филажните ножици са истински подарък за професионалните фризьори. От векове професионалистите са били принудени да използват различни методи и техники на подстригване, за да изтънят плавно и равномерно на косата. Тези методи и техники са били или вредни за косата или са изисквали сериозни умения и време, но днес, благодарение на този специален вид ножици се постигат с лекота едни от най-ефектните прически и се придава невероятен обем на тънката и слаба коса.

Доказаното качество на Solingen

Има ножици и ножици Solingen. Едва ли има професионален фризьор, който да не притежава поне една ножица на известната марка, с която да работи лесно и да постига изумителни резултати. Стилист.БГ предлага на всички професионални фризьори една уникална филажна ножица, с която ще могат да работят вечно.

Материали

Уникалното при всички режещи инструменти на марката Solingen са материалите, от които са изработени. На внимателния подбор на суровините се дължат качеството и дълговечността на режещите остриета, създадени от германската компания, тъй като прочутият по цял свят концерн държи да използва единствено най-добрите метали.

Филажна ножица Hoffmann Solingen Inox е изработена от качествена неръждаема стомана Inox. Особеното при този вид стомана е, че тя е устойчива на петна не се поддава на корозия и не ръждясва, както обикновената стомана. Стоманата Inox се различва от обикновената по съдържанието на хром в своя състав, който взаимодейства с кислорода във въздуха и създава много фин защитен слой, предпазващ стоманата от корозия.

Предназначение на ножица Hoffmann Solingen Inox

Тази професионална ножица е предназначена за плавно и минимално отнемане на коса при един срез. Броят на зъбите и разстоянието между тях показва на всеки професионален фризьор, че с тази ножица ще може да изтъни леко и почти незабележимо косата, като ѝ придаде желаната форма и обем, без да се нарушава структурата на косъма.

С удобна и ергономична ръкохватка, с размер 5.5" и регулиращ силата на рязане винт, тази професионална ножица на марката Солинген е най-добрият подарък за всеки професионален фризьор и неговите клиенти. Стилист.БГ ви дава възможност да притежавате един много здрав, устойчив на всякакви влияния и невероятно презицен инструмент на изключително атрактивна цена.

Подобни продукти

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.