Филажна ножица

48.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: Не е наличен
Код на продукт: B5727
Прегледи на продукта: 586
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Филажна ножица от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Филажна ножица

Предназначение: За изтъняване и оформяне на коса

Модел: В57-27

Произведено от: NO.VA Professional

Размер: 5.75’’

Вид на ножицата: едностранна

Вид на материала: VG 10.60 – 61 HRC

Твърдост: 9CR 13.58 – 60HRC

Брой на зъбците: 27

Ножиците са сред най-важните инструменти на професионалните фризьори и като такива, те варират, като вид и предназначение. Филажната ножица намира своето приложение в оформянето на подстрижката, като нейното свойство да изтънява перфектно косата създава значително удобство на фризьора.

Представяме Ви професионална филажна ножица, изработена от висококачествена закалена японска стомана HITACHI – позната по целия свят със своята здравина и устойчивост на корозия и деформация.

Филажна ножица модел: В57-27 е едностранна и притежава 27 зъба, със способност да отнема около 50% коса при един срез. С нея косата се изтънява постепенно и прецизно, а видът на прическата се запазва чак до следващото подстригване. Филираната коса запазва по-дълго своята форма и изисква по-малко усилия за стилизиране и оформяне.

Както всяка професионална ножица, произведена от NO.VA Professional и тази има добре балансирано тегло и ергономична ръкохватка, за да не се изморява ръката на професионалиста при продължителна работа. Моделът има регулиращ винт за настройка степента на стягане на режещите остриета, което дава допълнително удобство при някои видове фризури и типове коса.

Филажна ножица В 57-27 има опора за пръста, която осигурява необходимата прецизност при оформянето на подстрижката. Опората може да се маха и поставя с лекота, според предпочитанията на фризьора и спецификата на фризурата.

Качеството на изработката и вида на използваните материали гарантират дългия експлоатационен живот на тази филажна ножица. Тя ще служи вярно и все така прецизно в продължение на дълги години, дори ако се използва ежедневно.

За да запазите своята професионална ножица е важно да я почиствате внимателно и съхранявате правилно, както и да я смазвате и полирате периодично. Тя е Вашият основен инструмент, от който зависи качеството на Вашата работа.

Подобни продукти

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.