Измивна колона М7078

799.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 204
Прегледи на продукта: 1091
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Измивна колона М7078 от онлайн магазин Стилист БГ


Представяме Ви елегантен модел професионална измивна колона, който ще придаде изискан вид на всяко помещение и усещане за лукс у Вашите клиенти. Тази измивна колона има масивно тяло, което я прави подходяща за салони с по-голяма площ, предлагащи голямо разнообразие от процедури и желаещи да привлекат най-взискателните клиенти. Благодарение на нея, Вашият салон ще бъде предпочетен от всички клиенти, работата Ви ще бъде максимално улеснена, а помещението Ви ще има завършен професионален интериор.

Продукт:

Измивна колона, модел: М7078

Предназначение:

За измиване на коса във фризьорски салони, бръснарници и спа центрове

Спецификации:

  • Масивна метална колона – предлага се в сив и черен цвят;
  • Дълбока керамична мивка – предлага се в бял и черен цят;
  • Смесител за топла и студена вода;
  • Подвижен душ за пълно удобство по време на работа;
  • Налични връзки за свързване към водопровод и канализация;
  • Удобен широк стол, монтиран към колоната;
  • Регулируеми позиции на стола;
  • Елегантни подлакътни облегалки от метал;
  • Мека кожена тапицерия в тъмен цвят – предлага се в няколко нюанса.

Това е измивната колона, за която винаги сте мечтали. Тя ще Ви позволи да създадете у Вашите клиенти усещане за висока класа и специално отношение, а на Вас ще помогне да работите с лекота и удоволствие.

Модел М7078 позволява цветово съчетание между цвета на колоната, тапицерията на стола и мивката, които можете да комбинирате по свое усмотрение, така че да допълните по най-добрия начин интериора на Вашето помещение.

Столът към този модел измивна колона има опции за регулиране височината на седалката и наклона на облегалката, с цел да се постигне най-подходящата позиция за клиента. Най-голямото предимство на този модел е възможността да се повдига и сваля стойката под седалката, с което да се осигури стойка за краката на клиента. По този начин столът към колоната може да се ползва и за други процедури, като педикюр или кола маска.

Тази измивна колона осигурява лесна поддръжка, невероятен комфорт за клиента и удобство за Вас по време на работа. Тя се предлага с необходимите водопроводни елементи, с които да бъде свързана към водопроводната мрежа и канализацията в кратки срокове, за да можете бързо да преминете към нейната експлоатация.

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.