Електрическа измивна колона 3567

1 599.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: Не е наличен
Код на продукт: 191
Прегледи на продукта: 587
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Електрическа измивна колона 3567 от онлайн магазин Стилист БГ


Изработването на една прическа често налага измиването на косата. Тази на пръв поглед проста процедура може да се превърне в приятно изживяване за клиента ако измивната колона и столът към нея са толкова удобни, елегантни и улесняващи работата, както моделът, който Ви предлагаме.

Измивната колона, която Ви представяме е предназначена за салони с голяма площ. Тя е подходяща за спа центрове, хотели и студия за красота с клиентела от висок ранг. Нейният елегантен дизайн и удобството, което предлага ще дадат на клиента усещане за лукс и специално отношение.

Модел: 3567 разполага с дълбока керамична мивка в бял цвят. Дълбочината на мивката позволява в нея да бъдат измивани средно дълги и дълги коси, при пълна безопасност от намокряне дрехите на клиента. Към мивката има включени смесител за вода и подвижен душ, което ще Ви спести необходимостта да ги закупувате отделно и да ги монтирате допълнително. Материалът, от който е изработена тази мивка улеснява нейното почистване от боите и химикалите, използвани във фризьорските салони.

Измивната колона има елегантен и удобен стол с ергономичен дизайн и безброй възможности, с които да се постигне максимален комфорт за клиента и удобство по време на работа за фризьора.

Столът има електромотор за управление функциите на седалката, чрез които може да се регулира неговата височина, да се сваля и повдига облегалката, както и да се регулира нивото на облегалката за крака, с цел да се осигури най-добрата позиция на клиента по време на измиване на косата му. Подлакътните облегалки допълват предимствата на този стол.

Удобният стол към този луксозен модел измивна колона има мека дунапренена подложка и тъмна тапицерия от изкуствена кожа, гарантиращи лесното му почистване и предазване от захабяване и зацапване.

Тази удобна и елегантна фризьорска измивна колона е това, от което има нужда Вашят  престижен фризьорски салон, за да привлече най-изисканата клиентела.

Спецификации:

  • Дълбока керамична мивка в бял цвят;
  • Смесител за вода и подвижен душ, включени към модела;
  • Широк и удобен стол с ергономичен дизайн;
  • Кожена тапицерия в тъмен цвят за лесно почистване;
  • Електромотор за управление функциите на стола;
  • Регулируема височина;
  • Падаща облегалка;
  • Регулируема облегалка за краката;
  • Удобни подлакътни облегалки.

Модел: 3567

Подобни продукти

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.