Пакет за фризьори Glory

1 799.00лв. 1 645.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CT6903
Прегледи на продукта: 1270
Количество:     

ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Професионални продукти на топ цени от Стилист БГ

Информация за Пакет за фризьори Glory от онлайн магазин Стилист БГ


Стартирате своя нов фризьорски салон? Реновирате своя, вече действащ такъв? Търсите качествено и функционално фризьорско оборудване на изгодни цени?

Ние имаме идеалното решение за вас!

Предлагаме ви уникален пакет, включващ основните работни съоръжения, използвани във фризьорските салони. Всеки компонент от този комплект е подбран внимателно, така че да допълни отлично всички останали, да създаде максимално удобство на вас и вашите клиенти и да ви помогне да внесете уют и красота в своето работно помещение.

Комплектът съдържа:

  • Масивна и функционална измивна колона Glory
  • Стабилен и удобен фризьорски стол Glory
  • Ергономична и практична помощна количка с PVC плотове
  • Компактен UV стерилизатор за инструменти

1. Измивна колона Glory е съоръжение, което първо ще ви впечатли със своята визия, а след това и със своята функционалност и удобство. Стабилна хромирана база, удобна и мека седалка и дълбока керамична мивка – всичко това ще осигури удобство на вас при изпълнение на професионалните ви задължения и невероятен комфорт на вашите клиенти по време на тяхното разкрасяване. Изработена от много здрави и устойчиви на деформация и захабяване материали, измивна колона Glory е съоръжение, което ще ви служи много дълго.

2. Фризьорски стол Glory е моделът, който ще допълни перфектно цялостната визия на вашия салон. Той ще допълни идеално измивната колона, създавайки усещане за завършеност на интериорния дизайн на вашето работно помещение. Стол Glori е създаден да радва не само тялото, но и душата, осигурявайки невероятен комфорт на клиента по време на неговото разкрасяване. С устойчива и стабилна хромирана база, нежни и меки извивки и регулируема височина, посредством хидравличен крик, този стол ще промени изцяло възгледите ви за фризьорското оборудване.

3. Работна количка с PVC плотове е компактен, но изключително удобен модел. Тя няма да отнеме голяма част от работната площ на салона, но нейната помощ ще се усеща осезаемо. С гладко плъзгащи се колелца и стъпаловидно разположени плотове, количката ще ви създаде перфектната организация при изпълнението на всяка манипулация. Благодарение на нея, вие ще спестите ценни време и усилия, съсредоточавайки се върху по-важните неща – визията и комфорта на вашите клиенти.

4. UV стерилизаторът на италианската компания MP Hair е най-добрият начин да осигурите напълно безопасно обслужване на своите клиенти. Той е компактен, така че да не отнема от работната площ на салона, но толкова ефективен в елиминирането на всички познати микроорганизми, вируси и гъбички, че неговото присъствие ще ви осигури пълно спокойствие в ежедневната ви работа.

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.